Tafel project

Terrastafels tot kunstwerk maken

Door de visie van Bank15 om kunst te stimuleren is er een opdracht ontstaan om de terrastafels van Bank15 tot kunstwerk te maken.

Alle tafels zijn afzonderlijk leuke kunstobjecten die als je ze samenvoegt 1 groot kunstwerk vormen. Er is gebruik gemaakt van frisse kleuren. Hierdoor voegen de tafels een vrolijke touch toe aan het straatbeeld van hartje Breda.

Het kunstwerk is gemaakt door een samenwerking van mij met Marjon van Tongeren. Door deze samenwerking hebben twee kunst stijlen elkaar ontmoet.

Aan het doel van Bank 15; ‘om een maatschappelijke bijdrage te leveren door makers te laten bijdragen en hun kennis en ervaring aan elkaar door te geven’ is met dit project zeker gehoor gegeven.

De samenwerking heeft een positieve vibe aan het werk gegeven, kunstenaars geconnect en gezorgd voor een energiek, kleurrijk geheel.

Door uw bezoek aan Bank15 helpt u mee de visie en doelstellingen van Bank15 te behalen. Zo draagt u met uw bezoek mee aan sociale en maatschappelijke impact. En zo smaakt uw drankje toch net wat lekkerder 🙂

Geniet van uw plek aan de tafel! 

Informatie over mijn kunst