Hummingbird

Een schilderij van de energie van de Reeperbahn. In het schilderij zie je rechts een bar met daarvoor een dansvloer. Onderaan zie je een rij taxi’s staan die in de nacht klaar staan om de mensen weer naar huis te brengen. Rechts van de taxi’s zie je de haven van Hamburg.

Het schilderij staat voor het omarmen van vrijheid. De Reeperbahn is een inspiratiebron voor mij en ik kom hier graag. De combinatie van een nette duitse stad die in de nacht ontpopt tot een kleurrijk geheel. Je ziet dat alles hier samen komt en er een bruisende sfeer hangt. Om deze

vrijheid te benadrukken zie je door het schilderij heen een groep mensen die door de branding van de zee het water in rennen. Ook zie je levensgroot door het schilderij heen een Colibri vogeltje.

Het kolibrie vogeltje symboliseert de vreugde van het leven en de lichtheid van het zijn. Het vogeltje vliegt van bloem naar bloem en is altijd actief op zoek naar de zoetste nectar. Het leert ons de schoonheid in elke dag te zoeken, te genieten in het Hier en Nu en op zoek te gaan naar dat wat jou blij en gelukkig maakt.